Industriële toepassingen

Vaak worden inflatables geassocieerd met reclame doeleinden. Ook worden er steeds meer gebruik gemaakt van inflatables in de industriële branche. Dit niet om reclame te maken maar voor praktische en innovatieve oplossingen.

JB-AirDesign denkt graag met u mee. Samen met onze technische designers wordt er gekeken voor een passende oplossing. Een aantal voorbeelden van industriële toepassingen van inflatables:

Tenten: Opblaasbare luchthallen in diverse uitvoeringen. Standaard Iglo uitvoering die geschikt is voor een tijdelijke overkapping van een evenement, expositie, concert, activiteit of een luxe vorm van overkapping. Opblaasbare luchthallen kunnen worden gemaakt in diverse afmetingen en uitvoeringen, JB-AirDesign kan iedere gewenste vorm leveren.

Skiboarding: Een boarding die dient als afscherming en vangnet op een skipiste. Deze hebben wij mogen maken voor een indoor ski hal. Deze verschillende boardings zijn stuk voor stuk op maat gemaakt.

Wateropvang t.b.v. mobiele wasstraat: Vloeistofdichte vloeren bieden praktische en gemakkelijke oplossingen voor het opvangen van vloeistoffen zoals afvalwater. Door de opblaasbare zijwanden van deze wateropvang, veert automatisch weer terug omhoog. U kunt dus zonder probleem met een auto of vrachtauto hier over heen rijden.

Vraag ons naar de mogelijkheden.

Interesse in een maatwerk inflatable? Offerte