Bedrijfsinformatie

JBA_facebook_banner

JB-Airdesign

JB-Airdesign is producent van inflatables op maat. Alle producten worden gemaakt van hoogwaardige materialen, topkwaliteit is daarmee gegarandeerd. Omdat te bewijzen geven wij standaard een 5 jaar garantie en een 5 jaar kosteloze schade afhandeling op al onze producten. Inflatables hebben het voordeel dat ze binnen enkele minuten op nagenoeg iedere locatie zijn op te zetten, simpel door het starten van de blower blaast het object zich vanzelf op. Wanneer het object niet is gevuld met lucht dan blijft er slechts een zeer klein pakket over dat zich zeer eenvoudig in iedere personenauto laat vervoeren. “Gemak dient de mens” en voor opblaasbare objecten gaat dat voor 100% op.

Referenties

JB-Airdesign levert een marketing instrument met een ongekend hoge attentiewaarde. Wij hebben inmiddels diverse succesvolle concepten ontwikkeld, die in heel de wereld naam hebben gemaakt. Voor o.a. JUPILER, RED DEVILS, BELASTINGDIENST, ALBERT HEIJN, RABOBANK, PINKPOP, hebben wij al vele inflatables mogen maken, die meerdere jaren met succes wereldwijd door hen zijn ingezet, diverse benzinemaatschappijen hebben ons inflatables laten leveren die met succes de salespromotie vorm hebben gegeven. De recreatiemarkt is door ons beleverd met diverse uitdagende opblaasbare objecten. Geheel nieuw is de door ons ontwikkelde opblaasbare podium. Wij maken het mogelijk binnen 30min een compleet podium van 8×6 op te bouwen. Vraag ons naar de mogelijkheden. Voor de bouwwereld hebben wij concepten ontwikkeld zodat er ook tijdens slecht weer kan worden doorgewerkt. JB-Airdesign geeft samen met u vorm aan de door u gewenste marketing instrumenten, van ontwikkeling tot realisatie begeleiden wij het gehele traject.

Levertijd

Door ons hoge kwaliteitsniveau en flexibiliteit met betrekking tot maatwerk weten wij zeer grote projecten te realiseren. Onze flexibiliteit kenmerkt zich onder meer door de levertijden. Standaard hanteren wij een levertijd van 4 weken. Als het voor uw impact noodzakelijk is fabriceren wij uw inflatable zelfs binnen 2 weken. Laat u inspireren door de inflatables welke wij al hebben mogen maken.

Showroom

Graag nodigen wij u uit in ons bedrijf voor een geheel vrijblijvend gesprek. Graag geven wij u een rondleiding om u zo te kunnen overtuigen over onze werkwijze. In onze showroom (2400 m2) werken wij uw idee graag verder uit.